Senaste aktivitet

Se ett urval av inlägg om var vi håller hus och vad vi hittat på det senaste i vårt aktivitetsflöde nedan!

Clarion Hotel Sea U redo för öppning! Nu tackar vi för oss 👏🏻 Fönstren är skinande rena inför en storslagen pre-opening imorgon 🍾 Grattis till nyöppningen!
Denna veckan ser vi till att nyöppningen av Helsingborgs största och nyaste hotell blir så fint det bara går inför öppning på fredag den 12e!
Kanske borde tömma vattnet i hinken när man lämnar den i bilen över natten? 🤩
…bara blöta fönsterputsare! Vi putsar i alla väder, och resultaten blir sällan påverkade av väderlek (stark vind är i princip det enda problemet). Fina Utsikter är igång även vintertid 👍🏻
Här har ni Marco, en duktig fönsterputsare som kunder i Göteborg träffar emellanåt. Marco har hjälpt oss i snart ett år, och är ett härligt tillskott till familjen!
Vi på Fina Utsikter använder ansiktsmask och handskar när vi putsar inomhus hos kunder. Vi får se hur länge vi behöver göra det, men vi tar situationen på allvar och vill dra vårt strå till stacken för att stoppa spridning […]
Idag får Lunds Universitet fina utsikter i samarbete med Städax.
Idag fick Diflex AB i Ängelhom njuta av rena fönster!
Efter många dagar kan nu Södra Cell njuta av fina utsikter även i år. Vi ses nästa år igen!

Kundomdömen

Se vad våra kunder har att säga om oss:

elisabeth

Billdal

”Hej! Har anlitat er många år! Är så nöjd, alltid ett trevligt bemötande från er!”

christina

Partille

”Vi har anlitat Fina Utsikter under flera år både på företaget och privat, och är väldigt nöjda. Personligt, vänligt bemötande, samt hög kvalitét på utfört arbete. Rekommenderar Fina Utsikter varmt!”

birgitta

Göteborg

”När ni har varit och putsat våra fönster blir man glad varje dag, så rent det blir. Dessutom är det ett väldigt trevligt besök när ni är här. Alltid snabbt och välgjort. Prisvärt är det också så vi återkommer hela tiden.”

Nina

Partille

 ”Vi har anlitat Fina Utsikter många gånger nu. Resultatet är helt makalöst. Jag förstår inte hur man kan göra det så bra och så snabbt. Sedan är de otroligt trevliga och service minded. Det är värt varenda krona. Jag kommer aldrig tvätta mina fönster själv, det kommer Fina Utsikter få göra åt oss, och jag rekommenderar alla att göra samma. ”