Fönsterputs för företag

Fina Utsikter har lång erfarenhet av fönsterputs på små och stora företag, bostadsföreningar, hotell, skolor, kommunhus med mera. Vi kan arbeta från stege, korg, lift och liknande lösningar för att ta även svåråtkomliga fönster. Vi älskar att göra kunden nöjd, så vi kommer göra vårt allra bästa för att ge er bästa möjliga resultat.

Många är vana vid att det är dyrt att beställa tjänster, men hör av er till oss så kommer ni se att det inte behöver vara det. 

Kundomdömen

Se vad våra företagskunder har att säga om oss:

Ixx Fönsterputs helsingborg göteborg Företag Skåne
IXX it-partner ab

Ängelholm

”Förutom att det blev ett utomordentligt bra resultat av själva putsningen så är mitt intryck att vi hade en mycket enkel och effektiv dialog inför uppdraget.”

Ixx Fönsterputs helsingborg göteborg Företag Skåne
clarion grand hotel 

Helsingborg

”Med kort varsel kunde Fina Utsikter rycka in hos oss på Clarion Grand Hotel och putsa samtliga fönster på mindre än en vecka. Kan varmt rekommendera detta företag till andra då det inte finns några konstigheter. Lätta att få tag i och föra en dialog med dessutom.”

clarion hotel Fönsterputs helsingborg göteborg Företag Skåne
åstorps rör

Åstorp

”Vi tycker att Ni gjorde ett fantastiskt fint arbete. Snabbt och proffsigt utfört, och ett väldigt trevligt bemötande!”

clarion hotel Fönsterputs helsingborg göteborg Företag Skåne
diflex ab

Ängelholm

”Diflex är ett IT-företag baserat i Ängelholm, vi jobbar med drift av servrar, IT-support, Office 365 m.m. Vi anlitar Simon och Fina Utsikter för att hålla vår fasad lika skinande som våra datorhallar. Vi är mycket nöjda då arbetet utförs snabbt och smidigt, och till rätt pris.”

Senaste aktivitet

Se ett urval av inlägg om var vi håller hus och vad vi hittat på det senaste i vårt aktivitetsflöde nedan!

Clarion Hotel Sea U redo för öppning! Nu tackar vi för oss 👏🏻 Fönstren är skinande rena inför en storslagen pre-opening imorgon 🍾 Grattis till nyöppningen!
Denna veckan ser vi till att nyöppningen av Helsingborgs största och nyaste hotell blir så fint det bara går inför öppning på fredag den 12e!
Kanske borde tömma vattnet i hinken när man lämnar den i bilen över natten? 🤩
…bara blöta fönsterputsare! Vi putsar i alla väder, och resultaten blir sällan påverkade av väderlek (stark vind är i princip det enda problemet). Fina Utsikter är igång även vintertid 👍🏻
Här har ni Marco, en duktig fönsterputsare som kunder i Göteborg träffar emellanåt. Marco har hjälpt oss i snart ett år, och är ett härligt tillskott till familjen!
Vi på Fina Utsikter använder ansiktsmask och handskar när vi putsar inomhus hos kunder. Vi får se hur länge vi behöver göra det, men vi tar situationen på allvar och vill dra vårt strå till stacken för att stoppa spridning […]
Idag får Lunds Universitet fina utsikter i samarbete med Städax.
Idag fick Diflex AB i Ängelhom njuta av rena fönster!
Efter många dagar kan nu Södra Cell njuta av fina utsikter även i år. Vi ses nästa år igen!